Velük beszélgettünk a második évadban

A héten jelent meg a “Begurulva – Autó és kütyümustra” podcast-sorozatunk második évada.

Most, egy rövidke szünet következik, hogy a harmadik felvonás anyagaival is elkészüljünk.

ADDIG IS HALLGASD ÚJRA!

2022. 03. 25.

Begurulva – 1. Hoffer Zsolt

A Begurulva – autó és kütyümustra második évadában ismert emberekkel beszélgetünk az autókhoz, autózáshoz (közlekedéshez) kapcsolódó viszonyukról. A “kütyük” ebben az évadban az autókban található rövidítések elemzéseiről szólnak.


2022. 04. 01.

Begurulva – 2. Animal Cannibals

Animal Cannibals és ACC Ezúttal Kuka MC-vel és Ricsipivel beszélgettünk a “kannibálok” közlekedési szokásairól, míg Hoffer Zsolt az adaptív tempomat rejtelmeibe vezetett be bennünket.


2022. 04. 07.

Begurulva – 3. Janklovics Peti

Ezúttal Janklovics Péterrel, a népszerű színész-humoristával beszélgettünk az autózásról. Peti egy eddig titkolt tervébe is beavatja a podpad hallgatóit.


2022. 04. 14.

Begurulva – 4. Gerdesits Ferenc

A héten Gerdesits “Faszi” Ferenccel, a Quimby, a Marlboro Man, a Lead Zeppelin – és számos további zenekar – népszerű dobosával beszélgetünk “különleges” autózási szokásairól.

KORHATÁROS TARTALOM


2022. 04. 21.

Begurulva – 5. Meszes Balázs

A Begurulva – Autó és kütyümustra második évadának ötödik részében a Punnany Massif zenekar népszerű énekese, Meszes Balázs mesél az autózáshoz való kapcsolatáról.


2022. 04. 28.

Begurulva – 6. Kovács Lázár

Ezúttal Lázár Cheffel, a népszerű gasztro szakemberrel beszélgettünk autózási szokásairól. Az epizódból az is kiderül, miért hoztak haza Olaszországból egy “mini foodtrack-ot”. Lázár kalandjaihoz is kapcsolódhat az e-heti “kütyünk”, a lejtmenetasszisztens – amit Hoffer Zsoltival beszélünk át.


2022. 05. 05.

Begurulva – 7. Sitgan Pali

A héten Sitgan Palival beszélgetünk az autózásról. Palit a zenei élet mellett a pankráció világából ismerheti a nagyérdemű. Hoffer Zsolt szakértőnkkel pedig az ISOFIX rendszert “vesézzük ki” röviden.


2022. 05. 12.

Begurulva – 8. Kabai Laci

A héten Kabai Lacival, a jubileumi koncertre készülő Irigy Hónaljmirigy zenekar népszerű dobosával beszélgetünk autózási, utazási szokásaikról – és a buli is szóba kerül. A “kütyü” témakörben a parkolóradart vesézzük ki Hoffer Zsolt szakértővel.

KORHATÁROS TARTALOM


2022. 05. 19.

Begurulva – 9. Bessenyey Zoltán

A héten Bessenyey Zoltánnal, a népszerű autóversenyzővel, tévés személyiséggel beszélgetünk a kezdetekről a sajnálatos sérülése utáni életéről, jelenlegi pályafutásáról, illetve terveiről. Hoffer Zsolt pedig a sávelhagyásra figyelmeztető rendszerekről mesél.


2022. 05. 26.

Begurulva – 10. Leskovics Gábor

A héten Leskovics Gáborral (Lecsóval) a Pál Utcai Fiúk zenekar alapító frontemberével, a Kicsillag társalapítójával beszélgetünk. Hoffer Zsoltival a biztonsági öv rendszereit taglaljuk.


2022. 06. 02.

Begurulva – 11. Szekeres András

A héten Szekeres Andrással, a Junkies zenekar frontemberével beszélgetünk autózásról, zenekarról. Hoffer Zsolt szakértőnkkel pedig a vészfék asszisztens rejtelmeibe vezetjük be a hallgatóságot.


2022. 06. 09.

Begurulva – 12. Kádár Tamás

Podcast sorozatunk második évadának záró epizódjában Kádár Tamással, Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt. vezetőjével beszélgetünk. Hoffer Zsolt szakértőnkkel pedig az autók figyelmeztető jelzéseit taglaljuk.