Új fejhallgatót és hangszórót mutatott be a LAMAX

  • LAMAX NoiseComfort2 ANC
  • LAMAX NoiseComfort2 ANC_2
  • LAMAX NoiseComfort2 ANC_3
  • LAMAX NoiseComfort2 ANC_4
  • LAMAX NoiseComfort2 ANC_5
  • LAMAX PartyGo1 Play
  • LAMAX PartyGo1 Play_2
  • LAMAX PartyGo1 Play_3
  • LAMAX PartyGo1 Play_4

Mivel néhány hét szabadságot vettünk ki, de nem szeretnénk követőinket információk nélkül hagyni, úgy döntöttünk, megosztunk Veletek néhány friss hírt – elsősorban olyan eszközökről, kütyükről, autókról, bringákról, motorokról, stb., amelyek hamarosan érkezhetnek hozzánk próbára/bemutatásra.

A Bluetooth audioeszközök kompakt kialakítása erőteljes hangzást és sokoldalú felhasználást rejt.

Két új termékkel bővítette audioeszközeinek körét a LAMAX. A LAMAX PartyGo 1 Play hangszóró sokoldalú eszközként funkcionál, a telefonhoz való csatlakoztatás és zenelejátszás mellett FM rádióként, külső akkumulátorként, a mellékelt mikrofonnal együtt pedig karaokegépként is funkcionál. A LAMAX Noise Comfort2 ANC fejhallgató pedig aktív zajszűrássel és tiszta hangzással segít ideális körülményeket teremteni zenehallgatáshoz, munkához vagy online megbeszéléshez.

Sokoldalú LAMAX PartyGo 1 Play

A LAMAX PartyGo 1 Play BeatBass® technológiával gazdag és erőteljes hangzást biztosít, és a mélyebb hangokat is kiemeli. Az eszköz 50 W teljesítményre képes, Bluetooth 5.3 szabványnak köszönhetően gyors és megbízható csatlakozást biztosít 18 m-ig. Akár 15 órán keresztül is hallgathatunk rajta zenét töltés nélkül, True Wireless technológia segítségével pedig további hangszórót csatlakoztathatunk hozzá.

A megunhatatlan szórakozásról beépített FM rádió gondoskodik. A hangszóró a legtöbb hangasszisztenssel használható, így még könnyebbé válik a zene és a telefonhívások kezelése. A mellékelt mikrofonnal és a beépített LED fényekkel pedig a LAMAX PartyGo 1 Play bármikor készen áll egy karaoke buli lebonyolítására. Mindemellett az eszköz USB-A bemenettel powerbankként is funkcionál.

Fókuszban a LAMAX Noise Comfort2 ANC fejhallgatóval

LAMAX Noise Comfort2 ANC tiszta, kiegyensúlyozott hangzást biztosít a 40 mm-es meghajtóknak, valamint az AAC és SBC kodekek támogatásának köszönhetően. Az aktív zajszűrő módot aktiválva szinte teljesen kizárható a környezeti zaj, míg a Transparent mód beengedi a háttérzajokat, így mindig az aktuális helyzetnek megfelelően használható. A beépített mikrofonok fejlett algoritmusa gondoskodik arról, hogy minden fontos részlet hallható legyen.

Akkumulátora akár 55 órányi használatot tesz lehetővé (bekapcsolt ANC-vel 30 óra), és 2 óra alatt teljesen feltölthető. Ergonomikus kialakítását letisztult vonalak és kényelmes puha párnázás teszi teljesssé, amely ellenáll az izzadságnak és a nedvességnek. A fülhallgatópárnák könnyen lehajthatóak, így az eszköz a mellékelt utazótáskában praktikusan tárolható.

Tudtad?