KÖZLEMÉNY!

Más f@szával könnyű a csalánt!

Egyre pofátlanabb a “kinek eszel ma” brigád!

A minap volt egy exlkuzív sajtóesemény a Puskás Arénában, amelyre mi ugyan nem kaptunk meghívót, de egy állítólagos fotós ránk hivatkozva bepofátlankodott a rendezvényre – miután a “kinek eszel ma” horda valamelyik tagja neki is továbbított egy másnak szánt meghívót, ezért az alábbi KÖZLEMÉNYt kell megosztanunk!

Nem olyan bonyolult feladat!
Főleg, ha számukra ismeretlen névvel találkoznak!

E-mail-ben, vagy telefonon, esetleg facebook cseten igen gyorsan lecsekkolható, hogy tényleg a Médiabirodalom lapcsoport (http://egyszermarlattamautot.hu, http://miazablogger.hu, http://trollverda.hu, http://tesztalelkemindennek.hu, http://gasztroll.hu, http://begurulva.hu, http://podcars.hu, http://mediabirodalom.hu, http://sportexpert.hu, stb.) tagja-e a meghívás mélkül bejelentkező delikvens.

Uram bocsá’, a keresést is lehet alkalmazni és ha egyetlen anyag sem jelenik meg az ingyenélőre való kutatás alapján, minden bizonnyal nincs is semmi köze hozzánk!

Az uzsonnára, sajtóajándékra hajtó “kinek eszel ma” csürhe tagjainak pedig üzenjük, hogy mától jogi lépéseket teszünk mindazokkal szemben, akik a Médiabirodalom lapcsoport bármely’ felületére hivatkozva akarnak ingyenkaját!