Jót akartunk, de annyira rossz anyagot készítettünk, hogy (végleg?) bezárultak a Sziget, Volt, Sound, Strand kapui!

Mint arról korábban már beszámoltunk, az egyre népszerűbb, ismertebb, hallgatottabb podcast-sorozatunk második évadának záró epizódjában Kádár Tamással, Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt. vezetőjével beszélgetünk még a 2022-es fesztiválszezon startja előtt.

KÜLÖNLEGES “JÁRMŰ PODASTOK” A SZIGET FESZTIVÁLRÓL? >>>

Szerettünk volna a Volt, a Balaton Sound és a Strand Fesztivál rendezvények egyik főszervezőjével is beszélni az autózásról, ám a többszöri “majd holnap” után inkább feladtuk…

Szóval, Tamással beszélgettünk egy keveset az Ő autózási szokásairól, valamint a “Szigetes rendezvényekkel” kapcsolatos közlekedési helyzetről, fejlesztésekről.

Be kell látnunk, hogy saját hibánk miatt annyira rossz lett az anyag, hogy az idei esztendőre sem meghívást a Sziget sajtóbejárására, sem akkreditációt, belépőt, vagy legalább szakmai jegy lehetőséget sem kaptunk a rendezvényre.

KÖVESS A “FÁCSÉN” IS! >>>

A Volt, Sound, vagy épp’ a Strand Fesztiválokkal kapcsolatban már eleve nem is próbálkoztunk, elvégre ott még tavasszal is folyamatosan csak lerázást tapasztaltunk – ahogy fentebb írtuk.

  • TANULNI KELL A HIBÁKBÓL!!!

Tanulni kell a hibákból és az ismert, népszerű (nem celeb/influencer) emberekkel folytatott beszélgetéseinket át kell alakítani a sorozat őszi folytatásakor!

Normálisabb kérdésekkel, jobb technikával, pontosabb vágási rutinnal kell újrakezdeni a munkát!

Ha van esetleg lelki erőd, türelmed, akkor IDE KATTINTVA meghallgathatod a Sziget főszervezőjével készült podcastunkat.

Írd meg, mit, hol, mikor, miért b@sztunk el!

#RÉGEN_MINDEN_JOBB_VOLT