Az Acer bemutatja a Next-Gen E-Bike és E-scooter portfólióját

Mivel néhány hét szabadságot vettünk ki, de nem szeretnénk követőinket információk nélkül hagyni, úgy döntöttünk, megosztunk Veletek néhány friss hírt – elsősorban olyan eszközökről, kütyükről, autókról, bringákról, motorokról, stb., amelyek hamarosan érkezhetnek hozzánk próbára/bemutatásra.

Az Acer bemutatja az új ebii elitet és a fat-gumiabronccsal és nyomkövető technológiával rendelkező Acer és Predator e-bike-okat, amelyek az e-mobilitási megoldások változatos portfólióját mutatják be.

Szerkesztői összefoglaló:

  • Az új Acer ebii elite, a Predator eNomad-R és az Acer eNomad-R ST e-kerékpárokat a városi ingázás sokoldalúságára tervezték; Az eNomad sorozat alumíniumötvözet vázakkal, felfüggesztővilla-kialakítással és 20×4”-es vastag gumiabroncsokkal rendelkezik, amelyek alkalmazkodnak a különböző típusú útfelületekhez.
  • Fokozott biztonság és fejlett nyomkövetési technológia az Acer e-bike modelljein.
  • Az Acer eCargo-M kielégíti a városi ingázás mobilitási és biztonsági igényeit 230 kg-ig terjedő teherbírásával, elülső és hátsó állványokkal az extra poggyász tárolására, valamint meghosszabbított hátsó tartóval a tartozékok hozzáadásához.

Az Acer bejelentette az új Acer ebii elite, eNomad-R sorozatot és az Acer eCargo-M e-bike-okat, amelyeket 2024. július 3. és 7. között Frankfurtban, a németországi EUROBIKE 2024 kiállításon mutatnak be. Az Acer és Predator e-mobilitási termékek teljes választéka ott lesz a következő szlogennel: „Forradalmasítsa utazását következő generációs okos e-bikejaink és e-rollereink teljes választékával”.

Bemutatkozik az ebii elite E-bike

Az Acer bemutatja e-mobilitási portfóliójának legújabb fejlesztéseit az új ebii elittel. Az ebii sorozat, amely az ebii zászlóshajóját és az új ebii elitet is tartalmazza, örökölte azokat a fejlett mesterséges intelligencia funkciókat és élvonalbeli dizájnt, amelyek az ebii-t globális sikertermékké tették. Az ebii elit megőrzi az ebii minimalista dizájnját, amelynek középpontjában az AI technológia áll, továbbá kiegészítők szélesebb skáláját kínálja, mint például az első és a hátsó tárolók, amelyek növelik a kényelmet és a praktikumot a felhasználók számára különféle helyzetekben, mint például a napi ingázás, bevásárlás, rövid utazások és áruszállítás. Emellett az ebii elite teljesítménye is javult, beleértve a jobb gyorsulási és emelkedőn haladó képességeket is, így alkalmasabbá vált változatos terepen is.

2023-as indulása óta az ebii számos elismerésben részesült, köztük a TIME Magazine 2023-as legjobb találmányai, a Good Design Award és a Taiwan Excellence Award díjak. Az ebiiGO alkalmazást a Red Dot Design Award és a Taipei Cycle d&i Awards díjjal tüntették ki. Ezenkívül az ebii környezetbarát csomagolása harmadik helyezést ért el a 2024-es Dieline Awards Otthon, vásárlás és egyéb piacok kategóriájában.

Fejlett biztonság és nyomkövető technológiákkal felvértezve

Az Acer a kerékpárosok biztonsága és az általános védelem iránti elkötelezettségét jól példázza, hogy több e-bike modelljébe beépítette a privát és biztonságos nyomkövetési funkciókat. Az ebii elite, a Predator eNomad-R, az Acer eNomad-R ST, az Acer eCargo-M, az Acer eCity-R és az Acer eUrban-R mindegyike fejlett nyomkövetési technológiával rendelkezik, ami nagyobb nyugalmat biztosít a felhasználók számára. Ez a technológia biztosítja, hogy a bringások könnyen megtalálják e-kerékpárjaikat, növelve ezzel az általános biztonságot és kényelmet különféle városi körülmények között.

Sokoldalú E-bike városi környezetben

A Predator eNomad-R és Acer eNomad-R ST e-kerékpárokat sokoldalú felhasználásra tervezték, robusztus alumíniumötvözet vázakkal, felfüggesztővillával a nagyobb kényelem érdekében, és 20×4″-es vastag gumiabroncsokkal a nagyobb alkalmazkodóképesség és biztonság érdekében a városon belüli különféle terepen és utakon. Az Acer bemutatja az Acer eCargo-M-et is, amely 230 kg-os maximális teherbírást, alacsony súlypontot és zökkenőmentes navigációt és kezelést nyújt, továbbá a meghosszabbított hátsó csomagtartóban olyan kiegészítők helyezhetők el, mint a gyermekülések vagy sportdeszkák, így kényelmes a napi ingázást biztosít. Az Acer eCargo-M ideális választás a családi kirándulásokhoz és különleges biztonsági előnyöket kínál olyan esetekben, mint az egyedüli vásárlás, vagy a gyerekekkel való lovaglás.

Okos városi E-bikeok és dinamikus e-rollerek

Az Acer városi elektromos kerékpárjai, az Acer eCity-R és az Acer eUrban-R nagyszerű kényelmet kínálnak a városi utcákon. Ezenkívül az Acer e-roller kínálatában megtalálható a könnyű Acer ES Series 1 a napi ingázáshoz, a robusztus Acer ES Series 5, valamint a stílusos és erős Predator ES Series 7 és Predator Extreme a kültéri szerelmesek számára.

Az Acer továbbra is teljesíti azon elkötelezettségét, hogy intelligens és fenntartható megoldásokat kínáljon innovatív technológiával és felhasználó-központú kialakítással. A környezetbarát, hatékony és intelligens közlekedési lehetőségeket kínáló Acer e-bike-jai és e-rollerei a napi ingázók, a városi utazások és a családok igényeit szolgálják.

Ha többet szeretne megtudni az Acer mobilitási megoldásairól, látogassa meg az Acer standját (No. B06 at Hall 9.0) @ EUROBIKE 2024.

Ár és elérhetőség

Az Acer ebii már elérhető a világ számos országában 3,999 Euros ártól.

Az Acer ebii elite, Predator eNomad-R, Acer eNomad-R ST, Acer eCargo-M, Acer eCity-R, és Acer eUrban-R 2024 Q4 től lesz elérhető világszerte.

Az Acer’s eScooter család már elérhető világszerte; Magyarországon a Series 3 Advanced van forgalomban jelenleg.

Tudtad?